Columbus Zoo and Aquarium

06/07/2006
Wyandot Lake is een klein waterpark in Ohio met een paar kleinere attracties. De reden van onze komst hier is de 50 jaar oude houten achtbaan Sea Dragon (#333). De achtbaan is zo'n 20 meter hoog en legt een acht af en daarna nog een rondje daaromheen. Geen uitermate spannende achtbaan maar toch een leuk tussendoortje.

Daarnaast is er een kleine thrillsectie met een Polyp, een Scrambler, een Tilt-A-Whirl en nog een spinride waarbij je met een wiel de bakjes kunt laten ronddraaien. Verder is er een old-style reuzenrad, botswagentjes, een serie kiddierides en nieuw zijn de karts.


Wyandot is dit jaar nog onderdeel van de Six Flags groep.


Het kleine treintje van Sea Dragon in het station.


Het thrillgedeelte bestaat uit vier rides: dit is de Polyp.


En een Tilt-A-Whirl.


De mainstreet.

Kings Island

06/07/2006
Al met al zijn we na de lunch alweer op weg naar het volgende hotel en naar Paramounts Kings Island. Morgen zijn we nog een hele dag in PKI dus dan komen daar ook foto's van. Nu heb ik alleen Flight of Fear (#334) (een launched indoorcoaster), de Racer (Backwards) (#335), Adventure Express (#336) de minetrain en Beast (#337) gedaan. Op Beast hadden we een ERT vanavond maar die baan viel een beetje tegen eerlijk gezegd met al die remmen op de baan.

Morgen dus nog een hele dag PKI.